Jo, det var allt för tidigt

Nä nu har det blivit tokigt. Är redan spänd i mina stackars kvarvarande muskler. Har en jäkligt irriteraden liten tic i ena ögonbrynet. Och jag som bara nyss gått upp. Ska det vara såhär vill jag inte vara med. Kanske bäst att gå och lägga sig igen. Sova nån timma till. Vi skall ju till Göteborg idag, för att titta på fotboll, IFK - Elfsborg. Men eftersom en match blev inställd igår så planen på Gamla Ullevi var ospelbar på grund av regn vet vi inte riktigt om det blir nån fotboll idag. Det regnar ju itne mindre idag precis.

Så, kanske skulle jag knata tillbaka til sängen igen, dra täcket över skallen och sova några timmar till. Så kansek ögonbrynet slutar dansa quickstep och jag vara lite mer beredd på dagen. Har ju sagt tidigare att jagär svårt allergisk mot tidiga morgnar. Min stackars kropp är inte gjord för dem. Jag var definitivt inte en tupp i mitt förra liv. Snarare en katt eller nån liknande lite småslö varelse.

Nä, mot sängen. Med spräng.

Kommentarer
Postat av: Crille

Det blir match för Elfsborg mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi i kväll! Hoppas det går bra för Boysen! : ) Kul med sånna ticks! NOT! folk tror att man flörtar med alla hejvilt! har varit med om detta många ggr. : )) Gör som mormor alltid gjorde tejpa med målartejp :D

Ha en underbar dag! Vi måste träffas snart ju! love you ol' pal!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback