€£$

Nu har jag äntligen kommit på vad som varit fel i mitt liv. O detta som jag har lurat på i så många år. Jag skulle såklart blivit född rik. Säkerligen skulle jag behvt vara svinrik tillråga på allt. Så att alla mina bra och goda sidor fått den näring och omtanke de så väl behöver. Det är väl inte konstigt att jag går här o känner mig lite orolig och hungrig efter något. Oftast löser jag det med mat, en taktik som fått mig att gå upp ca 30 kilo över min idealvikt. Ibland, då o då, tar jag till alkohol. Det funkar bättre än mat, men man blir ju så vansinnigt bakis nu när man kommit upp i vuxenålder. Så det är inte bra det heller.

Men pengar. Det är ju det jag saknat hela livet. Tänk vad snygg, solbränd, vältränad jag skulle varit. Och så hade jag kunnat få vara lat utan att skämmas för det.

Ko mu inte med några "pengar löser inget". Låt mig avgöra det. Ge mig alla era pengar så lovar jag att ordentligt gå igenom frasen för att se om den har täckning, eller om det är som jag tror, att det bara är skitsnack från de lyckliga som har dem.

Men vad vet jag. De enda pengarna jag ser rullar snabbt vidare mot nya och spännande mål.

Men jag borde vara rik. Snuskigt, äckligt, bedrövligt, fantastiskt, rik.

Kommentarer
Postat av: pernilla

Javisst skulle allt varit lättare om man hade massa pengar på banken och i fickan. Jag håller helt med dig, men oavsett hur mycket pengar vi har så älskar jag dig, nu har jag bara lättare att bli grinig. puss min käre make.

2006-01-14 @ 08:21:26
Postat av: Helena

Möjligen skulle livet vara roligare vid ekonomiskt oberoende - MEN det är fortfarande lika mycket jobb att kämpa bort överflödiga kilon, fattig som rik. Och roligare blir det inte heller ;)

2006-01-15 @ 19:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback