Mr Kaskadkräkning

Jag hade ett anfall av sjukdom i förrgår. Förutom att jag är galen då menar jag. Jag vaknade klockan 6 på morgonen av att jag hade en magkattar utan dess like. Så jag knatade upp och tog mig lite magmedicin och en kopp kaffe (jag vet, jag vet, lugna dig, jag vet att det är knasigt att dricka kaffe när man har magkatarr, men det brukar faktiskt funka på mig, så länge jag håller mig till endast en kopp. Så har vi pratat nog om detta). Jag läste lite morgontidning och hade det faktiskt rätt bra. Förutom magen då. Och värre blev det. Inom en timma hade jag fått en äkta, ordentlig magsjuka, med allt vad det innebär av utgifter och liknande. Man kan säga att jag gav kaskadkräkningen ett ansikte. Som om inte det vore nog fick jag ont i hela kroppen, feber på 39 grader och var allmänt jättemycketotroligtfrntastikst sjuk. Jättesjuk var jag.

Senare på eftermiddagen fick jag en obehaglig yrsel så fort jag öppnade ögonen och mådde så kass man bara kan. Det enda som var bra med det hela var att jag var så upptagen med att vara sjuk att jag inte fick en endaste lilla panikattack. Hur nu det kommer sig.

Om man till detta lägger till mitt höga blodtryck så kan man säga att min sjukdomsjournal börjar tjockna till ordentligt. Fasen, jag börjar bli bra på detta här, att vara krasslig.

I vilket fall som helst så vaknade jag upp igår fullt frisk och lika panikslagen som alltid. Så bra ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback