Halsont!!!

Skåden en ond hals. Min hals. När jag vaknade så fann jag att det gjorde ont när jag svalde. En snabb titt i halsen med ficklampa och spatel visade att jag inte inbillar mig. Hel halsen är röd och vacker och dessutom svullen. Så nu har den där förkylningen som legat och puttrat så länge äntligen brutit ut. Det är då fasen också. När förkylningar sätter sig på min hals brukar jag bli rejält sjuk. Kul. Där får jag äta upp att jag önskade mig själv en liten förkylning för att jag skulle på lite sympati av min omvärld.

Min hals är min ackilleshäl liksom. Ond hals brukar följas åt med hög feber, ont i skallen och allmänt elände. Fast just nu mår jag rätt ok. Förutom att det känns som om jag käkar taggtråd i halsen då.

Ute är det kallt och grått. Så passande. Barnen har fått stanna hemma från dagis och skola idag eftersom även de har blivit sjuka. Yngsta dottern skall upp till öron eftersom hon verkar ha öoninflammation. Hon har visserligen rör i öronen men vi misstänker att ett av dem har ramlat ur. Så temat för idag är "sjukdom".

Nä nu ska jag försöka mjuka upp min stackars hals med lite kaffe. Man gör så gott man kan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback