Koffeinabstinens, semester och moppar

Nått knepigt med vädret är det. verkar som om sommaren fått spatt och spader och vägrar ge upp. Solen skiner som om den hade betalt för det och ute ser man folk som knatar omkring i bara t-shirt. I oktober. Tja, inte mig emot. Bara att tacka och ta emot. Idag vaknade jag återigen lite tidigt. Men efter lite kaffe och nån cigg så piggnade jag till. Har suttit och bläddrat på nättidningarna, lyssnat på Sinatra och myst lite allmänt sådär. Hulda Hustrun sover den oskyldiges sömn. Tanken var ju att vi skulle till badhuset i dag på förmiddagen, innan jag hunnit snurra upp mig så mycket att det bara blir ett enda lidande att vistas bland alla dessa okända människor.

Sitter och funderar på att ta ut några av mina sparade semseterdagar i pengar. Jag har en 30 sparade eller nått sånt. Pengarna skulle gå till en ny moped nu när den förra blev stulen. Men samtidigt funderar jag på en ny mobiltelefon. Eller kanske ska jag bara strunta i det hela. Alla pengar vi får in behövs egentligen för att betala skulder och räkningar och annat sånt tråkigt. Det där med att vara sjuk ger inget direkt klirr i kassan.

Nä, får nog lura på allt det där. Kasnke skulle jag helt enkelt krypa ner i sängen bredvid Min Vackra Kvinna. Nu när man kan liksom. Konstigt nog brukar jag bli trött efter några koppar kaffe när jag vaknat sdär tidigt. Som om jag vaknar av kaffeabstinens och sedan när jag fyllt på med koffein kan jag gå och lägga mig igen.

Inte helt vanligt, men jag är inte helle rså vanligt så det passar väl rätt bra kan jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback