Mitt simmande jag

Ojoj vad jag har varit duktigt i dag. Jag och Hulda Hustrun åkte till badhuset direkt på morgonen. Så nu har jag simmat några längder, suttit i bubbelpoolen och bastat. Inte nog med att jag känner mig ren, jag känner mig duktigt med. Och det onda i rygg och axlar har gett sig lite. Det var nog första gången på länge som de hade någon blodgenomströmning.

Lurar fortfarande på det där med att köpa moped eller mobil. En mobil blir ju liksom bara till mig så det känns lit eonödigt. Speciellt som jag fatksit redan har en som fungerar alldeles utmärkt. Men jag är på "villha" humör. Ochjag har fortfarande en massa semesterdagar jag kan ta ut som lön. Jag var en svägn på EKO för att kolla om de hade kvar de mopeder de sålde för ett tag sedan men det var alldeles tomt på mopeder där.

Nä, det är nog bäst att strunta i det där och ta ut pengarna till jul i stället. Vi har ju det rätt knapert liksom så det verkar ju nästan inte klokt att fundera på att köpa något överhuvudtaget. Om man tänker lite. Fast jag gillar inte att tänka när det gäller pengar. Tja, det blir väl som det blir. Nu ska jag njuta av en kopp thé och ta det lugnt. Med gott samvete för en gångs skull

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback