Mitt urballande jag

Hmmm. Det gick inget vidare det där med utekväll. Jag fegade ur så Hulda Hustrun ringde en kompis som skulle följa med henne på cabaren. Jag är så besviken på mig själv. Så nu sitter jag hemma och saknar min Vackra Kvinna så det nästan värker i hjärteroten. Det kan inte vara lätt att vara gift med en sån som mig. Livet blir så begränsat när jag mår dåligt. Det liksom smittar av sig på alla andra i familjen.

Men jag vågade helt enkelt inte riskera att jag skulle få panikfnatt där. Då är det bättre att Hulda Hustrun kan koppla av, äta lite och ha det trevligt med någon som inte sitter och kallsvettas och ränner till dass för att hyperventliera hela tiden. Jag kan bara hoppas att jag kan småsmyga mig ut, lite i taget tills jag vet att jag klarar en sån enkel sak som att vistas bland främmande människor.

Nä, detta var inte kul alls.

Kommentarer
Postat av: Trolda

Du skall inte vara besviken på dig själv! NÅGON gång kommer du ju att fixa det...Och den gången behöver väl inte vara just nu...!?! Dessutom är jag ÖVERTYGAD om att "den Hulda" älskar dig iallafall....:)

Trolda - ingen panik...just nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback