Spänning vs avkoppling

Oj då. I dag var det mycket som skall göras. I alla fall med mina mått mätt. Jag har tid hos min handledare på eftermiddagen. Och i kväll skall jag och Hulda Hustrun på schlagercabaret på Grand. Min Vackra Kvinnas mormor hade vunnit det i en tävling. Jag är helt klart nervös. Hur ska det gå? Jag som knappast klarat av att gå utanför dörren en lång period skall nu pröva om medicinen har gjort sådan nytta att jag kan ta ett kliv rakt ut i världen. Jag känner mig onekligen stabilare än jag gjort på länge men därifrån till att ge sig ut i kvällslivet är steget stort. Man kan bara hoppas att det funkar. Mest för Hulda Hustruns skull. Kan ju vara trevligt för henne om vi lever nått som liknar ett normalt liv. Jag har alldeles för mig att det var något anat idag med, men jag kan int ekomma ihåg vad det var. Men det löser sig säkert. 

Ute är det oktober rakt igenom. Grått, kallt och vått. Såg på tv att den första snön redan kommit/skulle komma i norra sverige. Måste erkänna att jag längtar lite efter ett rejält snöfall. Det är så mycket vackrare än de fadda färger naturen erbjuder nu. Lite jobbigare att ta sig fram blir det ju  men eftersom vi bor i lägenhet så slipper vi ju det mesta skottandet. Jag kan berätta att det är rikitgt trivsamt att sinna inne och titta ut på vaktmästarna när det sliter med snöslungor och deras lilla minitraktor. Har man bara en kopp varmt thé eller kaffe så kan man sitta i flera timmar och se dem kämpa på.

Det retar mig att min nya mobil inte funkar än. Jag var tvungen att byta abonemang eftersom mitt gamla kort inte hade 3G. Det nya kortet har redan kommit men det skulle ta upp till 5 arbetsdagar innan det aktiverades. På telefonen står det bara "inaktivt". Vad det nu är som kan ta sådan tid. Ja menar när man köper ett nytt abonemang så brukar ju telefonen funka direkt. Knepigt. Men det ger sig nog.

Nä, nu ska jag nog, kanske, ta mig ett varmt bad för att spänna av lite. Det är typiskt mig att bli ängslig för minsta sak. Men en liten cabaret ska inte skrämma mig ur mitt skinn. Det gäller bara att lägga upp dagen på rätt sätt. En rätt blandning av förväntan och avkoppling. Så vem vet. Kanske jag reder ut kvällen. I alla fall så siktar jag på att stanna kvar i situationen även om jag mår dåligt. Men, som sagt, vi får se hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback