Den helande sömnen

Dags att vakna till. Kunde för mitt liv inte somna i går kväll fast jag var helt slut. Tillslut så gick jag och lade mig i en av barnens, lediga, säng. Då somnade jag av någon märklig anledning. Sen har jag sovit hyggligt hela natten och kom inte upp ur sängen förrän vid 11 tiden. Så nu är jag om inte på g så i alla fall vederkvickad av sömnen. Idag är en mellandag. I morgon skulle ju min kontaktperson ringa efter att hon pratat med läkaren. Kanske har denne någon fiffig idé om nya doser på läkemedlen eller rent av andra mediciner. Inte vet jag. Inte idag i alla fall så det är lika bra att bara låta dagen gå.

Hulda Hustrun är ute på sin dagliga promenad i det soliga höstvädret. Jag önksar att jag kan bli tillräckligt bra för att gå med henne. Som det är just nu så klarar jag knappt att sticka näsan utanför dörren, än mindre gå ut på en lång promenad i skogen. Det vore att riktigt bjuda in panikattacken. Så medan Min Vackra Kvinna motionerar så håller jag och katterna ställningen här hemma så att inga tjyvar kommer och tar vår tv. Till exempel.

Nu ska jag nog fortsätta att installera alla program som kan behövas på datorn. Formatterade hela hårddisken i går kväll när jag inte kunde sova. Så nu är det lite pill med att få burken som jag vill ha den. Något skall man ju ha att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback