Panikattack igen.

Nä, denna dagen visade sig vara inte så bra. Vi skulle på familjeterapi idag. Vi går på sådan, inte så mycket för att vi har problem men för att undvika framtida problem. Som ett säkerhetsbälte liksom. Vi lever ju ändå under en någorlunda press med min sjukdom och vår ständigt kassa ekonomi. I vanliga fall så sitter vi där i en timma eller vad det är och lär oss viktiga saker om varandra. Men idag var jag tvungen att abryta efter bara några minuter. Jag började få en panikattack mitt i allt i hopa. Trots att jag tagit lugnande före besöket.  "Nu börjar han må dåligt" sade min Vackra Kvinna som har lärt sig att se tecknen. Kort sagt så troppade vi av i förtid. Men vi slapp att betala den där 100 lappen som det kostar per gång i alla fall.

Den vanliga ångesten parat med oron inför medicinändringarna blev lite för mycket för mig idag. Så nu har jag fått i mig lite mat sen ska jag lägga mig och försöka sova en stund. Det brukar lugna ner det mesta för en stund i alla fall.

Det är ännu värre att må dåligt när det är så vackert väder ute. Man skulle vilja göra så mycket men kan inget. Jaja, var och en har sin lott i livet. Denna tycks vara min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback