Kass födelsedag

Så var min 38:onde födelsedag mer eller mindre över och jag måste säga att med några små undantag så var det en av de värsta jag haft i mitt liv. Men jag har gjort det bästa av den genom att bara slappa, ta det lugnt och låtsas att det är en helt annan dag.

Jag har fått några fina grattishälsningar av männiksor som jag är tacksam och glad över, så att man inte behöver känna sig helt övergiven. Men så fattas det en del som hade varit viktiga för mig. Till exempel min mamma som inte hört av sig på hela dagen. MEn det kan ju bero på att hon har svårt att ringa med telefonen. Nu känns det lite försent på kvällen för mig att ringa upp henne.

Sen måste jag erkänna att jag verkligen saknar en hälsning från före detta frun. Jag kan fortfarande inte förstå varför hon så fullkomligt stänger ut mig ur sitt liv. Jag fattar inte. Dessutom har jag hört ett rykte om att hon skulle prata skit om mig, men ärligt talat så tror jag inte på det när jag tänker närmare eftersom hon helt enkelt inte är en sån person som gör sånt. Men faktum kvartstår. Hon har slängt min dataskärm och alla mina vinylskivor som jag hade kvar på hennes vind.  Dessutom så saknas en massa saker som jag vet att hon inte skickat med fast hon säger att de ligger i en låda, men nu har jag letat igenom alla lådor och inget av det jag letar efter finns där. Jag menar, hur missar man en stor wok, ett antal kastruller och två stekpannor varav en i gjutjärn. Det är inte saker som bara försvinner i djupet av en låda.

Men som sagt. Det är första gången på 5 år som hon inte grattar mig och jag saknar henne så mycket. Inte som partner men som den allra bästa vän jag tyckte att hon var. Men livet går vidare kan jag tro

I morgon ska jag in till La Stada för terapi och i övermorgon så är det sjukgymnastik och läkarbesök som gäller. Det känns bara gott att ha något att göra för jag behöver komma utanför dessa vägger på riktigt en stund. Sen ska jag till tant mamma och hälsa på tänkte jag med någon gång under de två dagar.

Men nu ska jag käka lite varma smörgåsar och sedan är det dags att lägga sig för att läsa lite och sedan sova den oskyldiges sömn.

Tack för era gratulationer. Det betyder mycket måste jag erkänna så det berörde mig djupt. Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback