Min otroliga sömn

Jösses. Ibland slår jag mig själv med häpnad. Idag är ett sånt tillfälle. Jag somnade igår enligt konstens alla regler och det var väl inget konsigt med det. Men att jag sedan vaknade 18.20 idag är desto underligare. Jag kan inte påminna mig att jag någonsin har vaknat så sent, inte ens när jag jobbat natt. Jösses, jag måste vara rätt slutkörd efter de sista veckornas känslomässiga turer.

Det är tur att jag inte har något speciellt att göra i morgon för det lär bli svårt att somna i kväll misstänker jag. Tja, man upphör aldrig att förvånas.

Eftersom det inte återstår så mycket av denna vackra söndag så får det väl bli tv och läsning som fyller min tid.

Chips beteende har ändrat sig så jag vet inte riktigt om det är dags snart. Hon har slutat följa mig överallt utan ligger i ett hörn i sovrummet bredvid överkastet som ligger i en hög på golvet. Hon verkar lite oroligt och andas snabbt och ytligt. Jag vet inte, men man börjar ju fundera. Fasen, jag blir redigt nervös när jag tänker på det. Jag ska sätta mig och konsultera mina kattböcker och kolla runt lite på nätet hur man ska göra när det blivit kattillökning i familjen.

Nä, nu ska jag nog hälla i mig en kopp kaffe till tänkte jag. Sen ska jag dammsuga lite i badrummet eftersom det är kattsand över hela golvet. Efter det blir det som sagt tv eller läsning som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback