No rest for the restless

Ah. En god natts sömn. Det har de varit trevligt att få. Men istället har jag suttit och ugglat framför tvn medan gruvliga, mörka tankar har hemsökt mig. Jag ska ju till min terapeut på missbruksenheten och jag kan väl säga som så än så länge att jag känner att hon inte riktigt har koll på mina problem om man säger.

Men inget ont som inte har något gott med sig. Jag kom ju ner till tvättstugan i tid för att fortsätta tvätten som av tidsskäl avslutades igår. Så nu snurrar maskinen så vacker där nere igen.

Sen har vi ju nyttan och nöjet med att se hur solen sakta stiger på morgonhimlen. Först som ett svagt sken som allt medan tiden går ökar tills man ser solens gula skiva stigar i horrisonten. Inte så illa.

Chips är fortfarande rätt så nere men hon har ialla fall krypit ur sitt gömställe i lådan och suttit i mitt knä i en hel timma innan hon ansåg att det fick vara nog.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, försöka hitta nått att äta och fortsätta tvätta. Sen får jag väl försöka sova lite innan jag ska vara hon teraperuten klockan 15.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback