Tokfattig

Agh.... Jag har precis betalt mina räkningar och nu har jag hela 500 kronor att leva på resten av månaden fram till den 19/5. Såhär illa har det aldrig varit innan. Visserligen, jag går inte back men det är fan bra nära.

*Suck*. Den där helkvällen jag hade förra helgen verkar än mer onödig än innan. Där sprätte jag iväg 400 spänn på en och samma kväll. De pengarna hade varit bra att ha.

Tillråga på allt så kommer jag inte kunna betala mina provtagningar, mitt läkarbesök eller min terapi. Inte en chans. Jag får ta det på faktura och ta med mig problemet till nästa månad så den lär väl bli lika fattig den med.

Lite panik har jag måste jag erkänna. Men, i värsta fall får jag ställa mig med mössan i hand och fråga tant mamma om en handräckning. Någon annan råd vet jag inte. 500 spänn har jag räknat ut betyder att jag har 20 spänn om dagen att spendera. Det blir mycket nudlar om ens det eftersom katten ska ha mat med. Och kattsand måste jag köpa.

Nä, det är lika bra att inse, jag har inte en chans att reda ut detta utan att förlita mig på tant mamma. Jag hatar att vara skyldig folk pengar. Förresten är det ju inte helt säkert att hon har pengar att låna ut heller.

Läge att sluta röka? Jomen. Nu måste väl den där damen som på min andra blogg undrade varför jag överhuvudtaget ska ha pengar eftersom jag inte jobbar må toppen. Fast det klart. Det retar henne säkert att jag har tak över huvudet kan jag tro.

Nå. Inte mycket att göra förutom att gilla läget. Nått annat val har jag inte. Men som sagt. Räkningarna är betalda i alla fall. Alltid nått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback