Uppe igen

Jodå, jag somnade till slut, men vaknade redan vid 8 igen. Efter att har rökt min morgonstop så tog jag med mig kaffekoppen och satte mig vid datorn för att utröna om det hänt något spännade i världen men det var det gamla vanliga. Jag är fortfarande rätt så trött så det där kaffet får jag nog dricka upp fort för att piggna till lite verkar det som.

När jag gick från köket så följde Chips med framför mig och rantade ut till sovrummet igen och belv högaktligen förnärmad när hon märkte att jag inte följde efter. Hon "pratade" med mig och jag misstänker att hon på kattspråk skällde ut mig för att jag inte la mig på sängen och klappade på henne.

Ute vräker snön ner. Igen. Inte vet jag om det har med de berömda klimatförändringar men nått är lite bakomfram när vintern inte kommer förrän i slutet på mars och håller i sig till mitten på april. Tråkigt är det i alla fall.

Idag har jag inget speciellt planerat. En snabb sväng med dammsugaren får det bli, det är ju det där med kattsand på golvet som ställer till det. Sen har jag att leta upp en ny bok att läsa eftersom jag läste ut den förra i natt. Förutom det så vet jag inte direkt vad jag ska hitta på. Det blir väl en lördag i lugnets tecken ser det ut som.

Jag har ju tänkt mig att jag ska uppdatera min hemsida till v.3.0 men jag kommer aldrig igång. Det mesta som står på den nu för tiden är hopplöst daterat. Mina sidor om Elvis är inte i närheten av att vara färdiga heller, ett projekt jag började med för flera år sedan som gått i stå. Så det kanske man skulle ta tag i. Det är rätt så kul att pilla med sånt där när man väl kommer igång, men problemet är att jag inte har någon vettig designidé. Jaja, endera dagen så sätter jag mig ner med det där.

Nä, först ska jag gå igenom lokalblaskan, innan jag överhuvudtaget gör något alls. Dricka mitt kaffe och bläddra bland lokala nyheter, födslar, dödsfall och väder.

Så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma sen 15

Neej, vad deppigt att läsa dödsannonserna :(

Postat av: wob

Nae, det gör jag mest för att kolla om någon gammal patient har dött. Men jag kan inte säga att jag läser dem med någon njutning förstås.

2008-04-12 @ 09:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback