Uppstigande under protetst

Under protest gick jag och lade mig att sova igår och under lika mycket protest gick jag idag ur sängen. Som tur så ska jag på det där mötet jag strodde jag skulle på idag i morgon istället. Det var bra för jag mådde inte alls bra när jag vaknade. Drömt en massa mardrömmar hela natten. Det brukar vara så nrä jag sover på natten. Men aldirg på dagen, konstigt. Det är en anlending till att jag drar mig för att gå och lägga mig för det känns lite kymigt att frivilligt kasta sig ut i mardrömmarnas lanskap.

Men efter en kopp kaffe och morgonpipan så känner jag mig mycket bättre. Stackars Chips, katten alltså, hade ingen mat och var vederbörligt upprörd av detta. När jag väl slevade upp lite kattmat på burk så blev hon helt vild det lilla livet. Man kunde tro att jag delade ut guld eller nått.

Idag täntkte jag städa lägenheten, duscha, läsa lite, kanske kolla lite på tv. En relativt lugn dag alltså. I morgon har jag både det där mötet med sochandläggaren och efter det terapi så det blir en anstängande dag. För mig är det anstränganden alltså. De flesta tycker väl att det inte låter så arbetsamt precis men så är det. Min stresströskel ligger väldigt lågt nu för tiden. Konstigt eftersom jag aldirg blev stressas förut.

Sen måste jag göra den där köttfärssåsen som jag planerat göra för jag har tagit fram köttfärsen ur frysen, Men det är bra att göra en rejälv panna med det där så har jag i flera dagar att smaska på. Jag måste köpa plastbunkar så att jag har att lägga sånt i. Förstår inte vart alla mina blastbyttor tagit vägen.

Men att laga mat kan vara rätt så trivsamt. Det blir det första vettigt lagat mål jag gör här ute. Det har blivit mycket makaroner med ost och färdigrätter och hämtpizza.

Men först så ska jag kolla runt på nätet tänkte jag. Det där med Engla och Pernilla är ju alldeles förfärligt. JAg kan inte för mitt liv förstå hur hjärnan fungerar på en mördare som bara helt kallt kan döda ett barn. Nu finns det ju misstänkar om att mannen har dödat även andra kvinnor. Det vore väl skönt om de morden kunde klaras upp med. Det måste vara fruktansvärt att inte veta vad som hänt ens anörig eller vän.

Tja, så ser min dag ut i stora drag. Sen får vi se om det blir så eller om nått kommer emellan. Det brukar alldrig bli som jag planerat så vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback