Det ger sig

En lättare huvudvärk snurrar kring min skalle och gör mig både trött och irriterad. Förstår inte vad det kan vara som gjort min skalle till bovist för denna eviga värk. Ölen jag drack igår kan väl aldrig ha med saken att göra? Jag tycker mig ha läst att alkohol kan ha den effekten dagen efter att man intagit den men.... Inte kan det väl vara så?

Annars är det bara fina fisken här i Viskafors. Sitter och funderar på om jag ska masa mig in i duschen eller om jag ska strunta i det och bara gå här i min lägenhet och lukta lite hemtrevligt och trivsamt. Det får tiden utröna hur det går med det där.

Chips ligger på golvet och stirrar ut i tomma luften. Kanske smög hon i sig någon av mina öl igår? Inte vet jag, men det var värst vad de tagit slut fort. Jag som tänkte att de skulle räcka över helgen står nu med ynka 3 maltdrycker kvar. Så jag funderar på hur jag ska lösa det problemet. Antingen så struntar jag helt i hela konkarongen eller så köper jag lite folköl för att kompletera samlingen. Fast då måste jag ju ut i världen.

Äh. Det ger sig kan jag tro.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Läser ikapp mig och kommenterade ett äldre inlägg....

Tycker det är så fascinerande med dessa bloggläsare som aldrig ger sig till känna förrän dom exploderar i ett "jag har följt din blogg ett tag men jag ska aldrig mer läsa din jävla blogg nåt mer din jävla...."....ÖH, jaha OCH??!! Hahaha, sikka folk!



Det där med att få huvudvärk efter att ha druckit alkohol är inget annat än en skröna och vandringssägen, fråga Bengt af Klintberg!



Duscha, äh va fan.....det tål att tänkas på en vecka till tycker Missen haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback