En riktigt jäkla bra dag

Det är något fel på den här dagen. Jag har mått toppen hela dagen. Från det jag gick upp ända nu. Inte tillstymmelsen till den allra minsta ångest överhuvudtaget. Märkligt. En massa har jag fått gjort med. Tvättat, städat hela lägenheten, fixat med datorerna, klappat katten när jag hunnit och allmänt mått bra.

Så klart så måste något krångla så jag har fått vansinnigt ont i ryggen och hade bara Alvedon hemma och inga Voltaren T  som jag hoppats på. Men vad fan, man kan inte få allt. Sådana här dagar har jag gärna mer av. Det enda som saknas är mjölk till morgondagens kaffe men svart kaffe är egentligen godare, det är bara det att det blir så förbannat varmt i min perkulator och jag har inget tålamod att vänta på att det ska svalna. Men som sagt, man kan inte få allt.

Ute värker regnet ner och det mullrar av åska men inte gör det mig något där jag sitter i min lilla lya och trivs. Tänk att inte nog med att jag tvättade, jag sorterade in all den rena tvätten i garderober och lådor med. Sånt brukar ta mig några dagar innan jag orkar ta tag i det hela. Fasen vet vad som tagit åt mig. JAg plockade till och med ur den rena disken och satte in den smutsiga i diskmaskinen nu innan jag går och lägger mig.

Som sagt. Mer sådana dagar, när man känner sig som folk igen. Hoppas bara att det inte var tillfälligt.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ahhh, hoppas jag kan få en sån dag imorgon då!!!

Inte för att jag ska klaga på den här dagen, ny film med Viggo och allt.....men, Viggo är ju trots allt inte hela livet, även jag behöver tvätta och städa.....DESPERAT skulle jag vilja säga att jag behöver det!!!



Skicka nu över lite sån där städenergi till mig över natten är du snäll :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback