En underbar dag

Ah swå underbart. Ännu en dag att sätta tänderna i. Vaknade efter att ha sovit en natt utan mardrömmar, bara det är guld värt. Jag vet inte vad som tagit åt mig men jag har drabbats av gott humör flera dagar i rad nu. Hur det kommer sig har jag ingen som helst aning om men jag klagar inte.

Idag så ska jag ta mig till La stada för att omsätta mina ringar på panten innan de går på auktion. Sen ska jag väl passa på att hälsa på tant mamma med när jag ändå är i krokarna. Jag hoppas bara att det eviga regnet slutar vräka ner hela tiden. Sen måste jag skicka in ansökan om körkort med så att det är gjort. Plus ansökan till AFA-kassan. Det är lite pyssel idag, men det känns helt klart överstigligt.

Fasen, tänk om man kunde vakna så här varje morgon och känna sig på så gott humör.

Kommentarer
Postat av: TITTI

ja ekonomi är inte så kul.



gå till komunens konsumentvägledare försök att få skuldsanering,gå till bilioteket titta i stora fondboken man får inte låna hem den men man får inte låna hem den men kolla i den där ,det fins fonder att söka pengar i för nästan allting heter man bergström så fins det en fond för det med.fins det ett stort företag där du bor kanske dom har fonder som du kan söka pengar i,om det skiter sej ändå leta i contenrarna,typ bakom ica ,rusta dollarstore.där fins det hur mycket mat som hälst,om man inte är petnoga med datum,lyca till mvh titti

2008-10-09 @ 22:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback