Skratterapi

Regn, regn, regn. Inget kul alls. Specieltt som jag måste ta mig in till La stada idag för att hämta ut mediciner lite i sista stund. Det är ingen idé att åka till apoteket här i Viskafors eftersom de inte har inne mina mediciner. Man ska ju vara lite speciell ju. Så det blir till att sätta sig på Gula faran i ösregnet och åka de långa kilometrarna till Borås.

I övrigt så mår jag inget vidare än så länge. Men det beror nog mest på att jag drömt en massa mardrömmar nu igen. Det tar alltid ett tag innan jag lyckats skaka från mig de där drömmarna efter att jag vaknat. Men jag dricker kaffe och försöker komma tillbaka till världen igen så gott jag kan.

Pratat med min chef och min kontaktperson på psyk har jag redan hunnit göra. Inte illa med två telefonsamtal så här på en och samma dag. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra innan jag kommer i form igen. På den gamla stationära datorn som jag fixat iordning hittade jag en massa gamla Stefan och Krister "full frys"-avsnitt som jag började titta på igår kväll. Kalla mig en enkel själ men jag skrattade så tårarna sprutade så kanske skulle jag ägna mig åt lite skrattterapi. Det ska ju vara så rasande bra att skratta säger de. Så det ska jag nog ägna mig åt en liten stund.

Jo. SÅ får det bli.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Du får kolla in Hancock, den var riktigt roligt tyckte jag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback