En underbar morgon minsan

GOOOOOD MORGON kära vänner!!! Nu är det morgon och jag har varit vaken hela natten, men är på ett strålande humör minsan. Det är så trevligt att sitta och lyssna på nyheterna på tv och trivas i ljusstakens milda, gula sken som minner om jular som flytt och ger förväntningar inför den jul som kommer.

Kaffet sprider sin ljuva arom i lägenheten och jag sitter och snattrar lite med äldsta sonen på msn. Inte illa alls som sagt. Lokalblaskan har jag redan plöjt igenom sedan den ramlade ner på hallgolvet vid 3-tiden. Så, jag förbereder mig för ännu en underbar dag. Idag börjar ju julkalendern på tv och eftersom det är Anders och Måns som står bakom den så ser jag faktiskt fram mot den. Jag är väl kanske barnslig men så är det i vilket fall som helst.

Så, nu ska jag slörpa i mig en kopp kaffe till och vänta på att klockan blir 7 så att jag kan ringaoch beställa den där fördtjänsten som jag lovat fixa åt mor min. På nätet stod det att man kan ringa från 05.30 men det gick inte alls. Jag kom fram till taxi men karl som satt i växeln visste inget om färdtjänst och bad mig ringa igen efter 7. Knepigt att det ska funka så dåligt med en så viktig service. Jag vet inte hur många gånger jag ringt till färdtjänst i mitt yrkesliv men det är sällan det funkar som det ska. Illa illa. Men det är väl bara att vänta på att klockan slår 7 och göra ett nytt försök.

Nä. Kaffe var det ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback