Hyperaktiv

Så härligt galet snurrig jag känner mig. Redan svettig på ryggen så det rinner och hjärtat slår trumvirlvlar i bröstet på mig. Lusten att hålla mig vaken idag är klart förminskad, skulle helst bara lägga mig och sova och släcka ner systemet i några timmar. Men nu tog jag mig lite lugnande så får vi se om det lägger sig om en halvtimma eller en timma. Det är just de lugnande som håller på att ta slut så jag bara måste upp till torget för att hämta ut mer på apoteket. Det kan jag inte strunta i för då har jag inget som kan få ner mig förutom alkohol och det ska jag försöka undvka.

Men det är förbannat tråkigt när kroppen bara löper amok såhär på detta sättet. Finns liksom inget jag kan göra själv för att det skall sluta. Jag har provat att yoga, meditera, gått igenom mängder med avslappningsband och olika övningar med det är hopplöst.

Det behöver inte alltid betyda att jag får ångest av det hela, även om det oftast brukar sluta med ångest. Men man funkar inte i vardagen när man känner sig som om man just sprungit 18 varv runt huset i en bävernylonskiddräkt. Svettas, hjärtat pickar och slår, darrar, hyperventlierar. Nu sitter jag bara och hoppas att det inte blir sån eländig ångest av det för då lär det stå en panikattack  och vänta.

Tja, vi får se vad det blir av det hela på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback