Mellan sömnen

Jaha, så var man tvungen att vakna helt enkelt eftersom det inte gick att sova mer hur jag än försökte. Har ingen som helt lust att vara vaken. Finns inget som lockar mig med det. Inte titta på tv, inte läsa, inte kolla på film eller pillra med datorn.

Visst låter det för tokigt det hela. Men jag känner mig inte alls i form överhuvudtaget. Djupt deppig och missmodig. Men jag får väl hitta på något för att få tiden att gå kan jag tro. Jag vet bara inte vad det skulle vara. Det är visst melodifestival i kväll. Den kanske man kunde slänga ett halvt öga på.

Tja, vi får se vad jag gör. Nått måste man ju likt förbannat hålla på med liksom. Jag är mest irriterad på mig själv för att jag tog livet av den lilla relation jag hade med före detta frun. Det var onödigt. Men gjort är gjort kan jag tro.

Det tog inte många minuter innan den lilla motorn började murra i mig, den som betyder ångest. Men jag orkar inte riktigt bry mig om den just nu. Den får väl murra och snurra då. Så länge det inte blir värre så är det ok liksom.

Jag funderar på att ta en kopp kaffe men då kanske murrande blir värre så jag kanske borde glömma den tanken. Men det vore gott men den lite kopp i alla fall. Jag får fundera på det där misstänker jag :-)

Nä. JAg får göra det bästa av den vakna tiden och vänta på att jag blir tillräckligt trött igen så att jag kan lägga mig igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback