Trött på det.

Här kan inga barn se vad som händer... funderar på att låtat allt ta slut. Bara rinna ut i sanden, försvinna mellan tidvågorna. Låta Kent mala på med sina gitarrlingor och låta livet ta slut lika vackert som det började.

Ja, jag är en en gång i full fart med att planera att ta mig liv. Troligen kommer det inte alls hända.  1 för att jag jag är för feg, 2 för att jag är för fåfäng. Jag vill helst bli ett vackert lik och det är svårt att bli, speciellt som jag inte bantat ner mig än.  Men ska jag då förbanne mig dö vill jag göra det till kent i ett tomt, vitt rum med någon jag älskat som håller min hand (hahah, låt dem gärna slåss om vem som älskat mig mest).

Låt mig vakna i morgon. Men skulle det inte bli så så vad fan. Jag själv är så evinnerligt trött på det hela.

Men  var inte orolig. JAg gör bara som jag brukar. Jag blandar mina tabletter med alkohol och varje morgon man vaknar är en ny chans :-)


Kommentarer
Postat av: Maria P

För helsicke Jonas! Jag har sagt det förut och säger det igen: Du är värd så mycket bättre än något sådant! Kontakta psykakuten istället även om du tycker det är jättejobbigt! Ja, jag vet att du inte har så höga tankar om flera som jobbar där, men i alla fall! Hoppas du kommer på bättre tankar och mår bättre!

2008-02-09 @ 20:51:19
Postat av: Britt Andersson

Det ger du fasen i, Jonas! Vi är många som vill ha dig kvar, lämna oss inte och framförallt lämna inte dig själv!

Ta dig till Psykakuten det finns bra människor där, det vet jag av egen erfarenhet.

Lev, Jonas gör inget dumt nu, tänk på vad du lämnar i arv till dina barn! "pappa tyckte inte om oss", det får dom leva med resten av sina liv!

Sen är du värdefull och unik, precis som den du är,

Det finns bara EN Jonas Carlzon, var rädd om honom!

Kramar

2008-02-09 @ 21:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback