Återkomsten

Hej och hå vad jag har roat mig. I ondags åkte jag in till La stada för att svänga loss med Nelson och Polare M och det gick så bra så bra så. Det hanns med både att titta på fotbill, dricka Absolut vanilj (som är alldeles för god för att vara säker, man får i sig den så lätt så lätt), sitta på uteserveringar och framför allt hann jag glömma hälften jag gjort.

När jag väl ramlade in här hemma var det en glad katt som väntade på mig. En granne har tittat till henne lite titt som tätt men glädjen över att husse var hemma gick det inte att ta fel på. Chips nästan överföll mig. Så nu sitter jag med en  magkatarr från helvetet och är allmänt upplivad. Solen har slängt sina varma strålar över hela äventyret, sommaren är äntligne här. Nått som höll på att ta fullständigt knäcken på mig på bussen där jag satt och fyllesvettades blandat med värmesvettningar. Efter 3 dagar i staden utan att byta kläder eller duscha så luktade jag rätt så skumt med.

Men som sagt. Idag känner jag mig vederkvickad, förutom magen då. Enda eländet var väl att Chips väckte mig redan vid 06.00 och tyckte att nu går vi upp. Så det var bara att knata upp, en kattdam ignorerar man inte hur som helst.

Men idag blir det desto lugnare. Nu har jag haft det trevligt i La stada med mina vänner och det behövs ibland. Men lika mycket behövs det lite lugn och ro i hemmet efter ett sådant äventyr.

Men förgbannat roligt hade vi banne mig.

Kommentarer
Postat av: nettis

Skönt du har kommit tillrätta välbehållen.

ha en bra helg

2008-07-26 @ 11:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback