Leda, ruelse och rött vin

Näe. Jag känner inte för något. Inget alls. Vill helst bara sova, men fan, man kan ju inte sova bort livet heller. I lördags var tant mamma, min moster och min morbror här en sväng och vi passade på att köra iväg diskmaskinen som tant mamma skulle hem till dem. Väl där så åt vi lite och hade det rätt så trevligt. Jag och min morbor var en kort sväng till Knalleland för att köpa en ny avloppsslang till diskmaskinen sen var den monterad och klar. Gott för tant mamma att ha en diskmaskin så slipper hon stå och diska för hand med sin dåliga rygg.

Mor och moster var ägen en snabb sväng förbi hos några av mina grannar som hon kännt sedan hon var ung. Det var nog trevligt för alla att träffas kan jag tro. Av min moster och morbror så fick jag en flaska vin, ett vin som hade Elvis på frasidan och som sades komma från Gracelands källare. Den flaskan ska jag då inte öppna förrän om några år. Själaglad blev jag, kan man lugnt säga.


Gårdagen tillbingade jag i lite lagom ruelse som straff för de öl jag drack på lördagen (hur tror ni annars att jag kunde ta bussen från stan till Viskafors). Men det var rätt så lugnt, värre har jag varit med om.

Idag så vet jag banne mig inte vad jag ska ta mig till med mig själv. Tror jag ska ta en promenad i grannskapet. Lite frisk luft kanske piggar alltid upp när hjärnan gått i stå. Eller om jag väljer den lata vägen och tar en tur med mopeden. Men först måste jag städa upp här hemma. Det har blivit lite allmänt sunkigt sådär. Chips fortsätter att pinka på golvet på toaletten. Fan vet varför hon håller på så.

Nä. Innan jag gör något så ska jag nog ta en dusch så att jag piggnar till. Sen får det bli vad det blir av det hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback