Undebart

Ah så underbart. På Tv24 kan man se en repris av "Morden i Midsomer" på blanka fredagskvällen. Nu mår jag gott, har en öl kvar att dricka, min favorit, Barnaby (sån vill jag vara) och katten sover lugnt i sin fåtölj. Stör inte nu du grymma värld.

Kommentarer
Postat av: Lisa

du skojar??!!! och det säger du först nu.....tack SVT24!! TACK!

2008-07-18 @ 22:41:57
Postat av: Lottet

jag vet att det är tufft och svårt. Ärligt talat grabben, du behöver motionera, Gå ut och gå - även om dina ben protesterar. Viskafors kan väl inte vara så hemskt. Det är för mycket tid i lägenheten. Fast jag tycker att du varit duktig på sistone, klarat bussåkande och allt möjligt.

Och jag förstår att du saknar sex, men kvinnor gillar mer män med lite ork. Sen behöver du inte ha överkrav på kvinnor - nån i din ålder med en trevlig attityd kan väl räcka. De långa benen och perfekta kroppen - don't think so dear. Fundera vad en kvinna i din situation skulle vilja ha. Träna! Samt att jag är övertygad om att du får erbjudanden via nätet.

2008-07-18 @ 23:54:54
Postat av: WoB

Jo vars. Det är så sant som det är sagt. Borde skaffa lite kondition. Men jag gympar hjärnan hela tiden. Nä, jag har inga överkrav på kvinnor, inte på riktigt. Eller det kanske jag har. Men inte kroppsligt. Men kanske mentalt. JAg har varit med så många fantastiska kvinnor, en del med långa ben en del med korta. Jag ska börja träna. I morgon eller så :-)

2008-07-19 @ 00:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback