Saknad och kattpink

Så märkligt jag mår. Det är som om något fattas hela tiden. Lusten att bara sova bort hela livet är överhängande hela tiden. Jag mår bra en liten stund precis när jag vaknat men sen så övergår det hela till någon sorts livsleda eller vad jag ska kalla det. Kanske är jag helt enkelt bara röksugen? Nått fattas i alla fall.

Katteländet har börjat pinka inomhus igen. Antingen så pinkar hon på golvet i badrummet och det är väl kanske inte så farligt. Inte fräscht heller men det är ju lätt att rengöra. Men värre är att hon pinkat i min säng med. När man tittar runt på nätet så finner man att det kan bero på en rad olika saker. Missnöje, sjukdom, att hon löper (men det gör hon inte eftersom hon får p-piller) eller att hon är missnöjd med sanden i hennes låda.

Inte vet jag vad det kan vara. Frisk verkar hon vara. Kanske är hon lite understimulerad? Kanske borde jag leka mer med henne? Eller saknar hon Lancelot tro?

Som sagt. Det är inte trevligt när man hittar en våt kattpinksfläck i sin säng. Nä det där måste jag få ordning på.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Uppväxt med katter som jag är så känns det igen :(

Men min katt jag har nu (blir 13 år i höst) har aldrig pissat nån annanstans än i lådan, peppar peppar. Däremot så händer det (inte ofta tack å lov) att han medans han pissar börjar höja baken sådär som hankatter gör när dom revirpinkar (han är kastrerad innekatt dock) så det skvalar ut på hela golvet å väggen :(



Ja att säga att jag är trött är en kraftig underdrift, skulle bara vilja lägga mig och sova en vecka eller nåt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback