Dags att rycka upp sig lite

Jag tycks ha hamnat i ett mellanläge. Jag knatar omkring härhemma och är så glad för att jag har detta som jag kan kalla hem. Samtidigt är jag lite ensammen. Man känner sig lite isolerad så långt från sina vana jaktmarker. Jag brukar inte ha så svårt för ensamhet men nu sliter det lite i sällksapstarmen måste jag erkänna.

Men, det är annandag påsk och hela världen laddar upp inför ännu en arbetsvecka. Själv har jag ju ingen sån så jag laddar upp inför... tja.. nått.

Det är i alla fall en Povel dag. Dags för lite positiva tongångar, lite glatt och lagom sådär.

I egentligen skulle jag helst öppna en öl eller 12 och sjunka in i alkoholens lugn och frid men det ska jag noga akta mig för. Man behöver ju inte gå tillbaka in i lejonburen när man just kommit ut därifrån med livet i behåll. Så det får bli annat att göra. Läsa kanske? Fan, jag har ingen koncentrationsförmåga alls. Jag läser samma rader gång på gång och kan för mitt liv inte komma igåg vad jag nyss har läst.

Titta på tv kanske. Lite lagom för lilla hjärnan att behandla. Fan, jag är inte sugen på tv. Sova? Nä, det har jag ju gjort i två dagar nu känns det som.

Så, vad ska en rasktlös latoxe som jag göra då? Ja den som det visste. Städat har jag redan gjort. Det gick ju relativt fort eftersom jag städade hela lägenheten för bara nån dag sedan. Sortera cd skivor kanske?

Äh, vem lyssnar någonsin till cd-skivor.

Nä, jag får rycka upp mig lite. Hitta på nått vettigt att göra i väntan på att nästa vecka tar sin början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback