Kaffe, kläder och en kam

Oj vilken villrådighet jag råkade ut för. Jag fick för mig att affären här ute stänger 16.00 på helgen och upptäckte att jag knappt har några cigaretter kvar. Total katastrof. Men jag lugnade ner mig när nätet upplyste mig om att de har öppet till 19.00 på helger. *Pust*.

Det där med att flytta till okänd mark bjuder på överaskning efter överaskning. Man ställs inför små problem att lösa mest hela tiden känns det som. Men det är ett kärt besvär måste jag erkänna. Jag trivs allt bättre för varje dag här ute. I dag när jag masade mig ur sängen lös solen och Viskan glittrade i solskenet utanför mitt fönster. Bättre kan man inte hade känns det som.

Nu ska det bli riktigt intressant att se hur stackars Chips handskas med en hund. Polare M kommer på besök och har med sin jycke. Min stackars katt ligger intet ont anande på sängen och halvsover. Det lär ju bli mer fart på henne när 40 kilo hund kommer på besök.

Själv ska jag ta en kopp kaffe och äntligne komma i kläderna. Jag hittade min älskade morgonrock när jag plockade upp alla kläder så den har jag gått omkring och såsat i hela dagen. Men får man gäster så kan man ju inte sprätta omkring i morgonrock inte.

Så, kaffe, kläder, kam. Det är vad som behövs för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback