Uppe med tuppen

Det är mitt i natten, eller tidig morgon snarare och jag kan inte sova. Jag har såna vidriga myrkrypningar i benen plus att förkylningen kommit tillbaka igen med feber och huvudvärk. Jag skulle egenligen på terapi i dag men den ställde jag in. Smidigt när man kan göra det över internet nu för tiden.

Chips ligger i sin favoritfotölj och sover djupt. Det rycker lite i benen och morrhåren på henne så hon drömmer väl om något spännande kan jag tro. Ibland tittar hon på mig som för att säga "ska vi inte gå och lägga oss i sängen snart". Men jag har redan legat och vänt och vridit på mig i vad som känns som en evighet utan att komma till ro.

Ute ligger det som en skir silverväg över världen och termometern visar på minusgrader. Men det hindrar inte fåglarna som kvittrar glatt som för att sjunga in dagen. Nå, jag sjunger inte. Möjligen så svär jag lite åt min oförmåga att sova när jag nu är så förbannat trött som jag är.

Nä, jag ska göra ett försök till att somna. Man vet aldrig. Det kanske funkar om jag lägger mig i sängen och bestämmer mig för att läsa. Då brukar jag ju somna på stört så det är värt ett försök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback