Nu börjar veckan på riktigt

Oj så gott jag har sovit. Jag har börjat ta mina sömntabletter igen och undrar varför jag inte gjort det tidigare eftersom jag helt plötsligt sover utan mardrömmar och vaknar pigg och alert. Jag har även börjat med mina Campral igen. Det är en tablett som ska ta bort eller i alla fall lindra suget efter alkohol. Det är ju så korkat att ha de där pillren hemma och inte ta dem.

Idag ska jag in till stan för att gå på terapi och åka buss igen. Jag är lite nervös men ser samtidigt fram mot det. Det var en sån kick förra veckan när jag åkte den där lilla biten så idag blir det säkert en längre snutt.

Ute regnar det så att man vill gråta. Jäkla novemberväder. Men om jag inte har fattat helt fel så närmar vi oss väl advent och då blir det lite mysigare med adventsljusstakarna i fönstret och känslan av att julen snart är här. Jag måste erkänna att jag längtar efter lite snö. Det lyser upp den mörka världen på ett trevligt sätt. Men fram tills dess så får man trösta sig med kaffe och god musik. Just nu har jag fått pippi på Orup och Lena Phs skiva "dubbel". Den är hur bra som helst. Full med klistermelodier.

Sen när jag kommer tillbaka från terapin så ska jag nog städa lite. Det har enna som sunkat till sig här utan att jag har märkt nått. Jag bara måste sätta upp en tvättid med. Tvättkorgen svämmar över av gamla strumpor och tröjor. Plus att det börjar bli lite glest med kläder i garderober och lådor. Det är inget jag ser fram mot, men en man måste göra vad en man måste göra.

Jaja, nu ska jag ta en kopp kaffe till och smyga in i duschen så att man blir presentabel inför terapeuten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback