Så var det förkylt igen då

Oj då. Värstans vad jag gick och blev trött. Jag somnade i vanlig tid vid 7 i morse med en dundrande huvudvärk. Före det hade jag suttit uppe mest hela natten och donat vid nätet, kollat på tv och mest varit irriterad över värken i skallen, kroppen, min nysnoriga näsa och undrat vart allt det där kom från. Allt som jag satt där så började en gryende misstanke dyka upp i skallen på mig och till slut så knatade jag iväg och hämtade tempen och upptäckte därigenom att jag hade visst feber. Eftersom jag är en utbildad och klok männiksa så lade jag ihop de olika symptomen och kom fram till att jag gått och blivit förkyld igen. Så klart.

Så, jag tog en värktablett och lade mig för att sova. Sen sov jag av bara farten hela dagen, hela kvällen och vaknade inte förrän vid 22.30 i kväll. Fortfarande med värk mest överallt och en måttlig feber. Jaja, det är ju inte helt ovanligt om man säger att jag blir förkyld. Det är mer regel än undantag nu för tiden så jag deppar inte speciellt över det inte. Om det är som det brukar så lägger det hela sig till ro i morgon eller i övermorgon. Under tiden så är det varmt the och värktabletter som gäller, mycket sömn och bra musik på datorn.

Men i morgon måste jag ringa min "bussterapeut" så att jag kan boka en ny tid så fort som möjligt. Tanken är ju att jag ska hålla igång bussåkandet och terapin så mycket som möjligt nu i början så jag får väl masa mig till bussen och stan även om jag har en smula förkylning som rasar i kroppen. Om han inte har någon tid denna veckan så funderar jag ändå på att ta mig till stan i morgon eller övermorgon för att börja leta julklappar. Inte för att jag egenligen har några pengar till det men lite slantar får jag väl skaka loss ur kontots djup. Jul är ju ändå jul.

Jag förbereder mig redan på en sömnlös natt eftersom jag misstänker att det blir svårt att sova efter att ha legat i dvala en så massa timmar som jag gjort. Men det är helt ok faktiskt. Först är det `Allå `Allå¨, sedan Jordan rättsläkare och efter det Numbers på tv. Efter det så är snart klockan 03.00 och lokalblaskan kommer och sen rullar timmarna på fram tills den spännande dokumenträren om andra världskriget och vips så börjar morgontv på 4an och sen är det dags för lite sömn. Det går på ett kick det hela liksom.

Så jag sätter väl igång då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback