Inte en helt optimal start

Äsch. Ingen bra början på dagen alls. Jag hade en grej att sköta, en ynka grej men lyckades försova mig. Det var ju dags för terapi i dag men inte vaknade lilla WoB när alarmet ljöd i morse. Inte heller vaknade jag när teraputtan ringde för att kolla vart jag tagit vägen. Nä, jag sov så gott så gott så. Det var först när jag vaknade av mig själv som misstaget upptäcktes. Fan ock som min salige fader skulle sagt.

Sen fick jag börja dagen med att ringa till supporten för det mobila bredbandet eftersom jag inte kom ut på nätet. Typiskt för en sån här dag liksom. Men det gick bra till slut och nu funkar nätet snabbare än det någonsin gjort. Gott så.

Men, jag får väl plocka ihop delarna av mitt liv och försöka få någon ordning på den här dagen. Bland annat är det hög tid att betala räkningarna. Jag har ju inte kunna logga in på internetbanken förrän nu eftersom nätet varit för långsamt. Hua, jag har ingen som helst lust att titta på det sorgliga spillrorna av mitt konto men det är lika bra att ha det gjort.

De berömda soporna ska till soptunnan. Nu börjar det lukta skumt i hallen med så det är verkligen dags att ta tag i det där. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Handla kattmat, mjölk och diskmedel till diskmaskinen ska jag väl göra med. Vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på känns det lite som. Var sak har sin tid och allt det där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback