Ännu en dag att ta tag i

Det blev svårt att somna igår kväll. Troligen berodde det på att jag sovit under dagen, inte helt konstigt. Men ångesten var där hela tiden och jagade mig med. Inget stort anfall utan bara en pirrande känsla i bröstet, ett vitt brus i huvudet. Av någon för mig helt outgrundlig anleding så kändes det lugnade att gå igenom Claes Olssons katalog från pärm till pärm. Så jag låg där och tittade på minneskort, skottkärrehjul och borrmaskiner. Märkligt. Men allt som funkar är bra så jag klagar inte.

Idag så sov jag till 12 eller nått sånt, men det var ingen bra sömn alls utan en ytlig med en massa mardömmar. Men men, Nu är jag vaken i alla fall, lika bra det kan jag tro. För dagen jag inga planer alls. Tror jag får hålla det så nu när jag är så ostabil som jag är. Gör jag upp en massa planer för dagen blir jag bara besviken på mig själv när jag inte lyckas genomföra dem.

Nä, lite kaffe, en cigg eller två så kanske jag piggnar till och lyckas ta mig ut ur den här ångestlåsningen jag hamnat i. Man ska väl aldrig ge upp kan jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback