Nu dag, ny tid

Oj vad jag har sovit. Somnade tidigt i går kväll, sov hela natten, var uppe en sväng idag vid 7, lade mig igen och sov till 9.30. Men det verkar ha gjort susen för förkylningen för nu är det borta som om det aldrig varit.

Jag sitter och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Sopor ska till soptunnan, golv ska dammsugas, säng ska bäddas, kök ska rengöras, kattlåda skall tömmas, jag ska duscha, raka mig, äta nått. Tja, det är lite pyssel jag ska gå igenom. Blir väl lite lagom för en dag sisådär. Handla mjölk och kattmat måste jag göra med. Så helt sysslolös är jag inte.

I morgon är det terapi så då får jag väl koncentrera mig på den. Det räcker så bra med att ta en sak i taget, speciellt eftersom man brukar vara helt slut i pallet efter en session. Det känns lite som att man har suttit och gjort en stor tenta i flera timmar eller nått sånt. Alltså måste jag göra en del saker idag eftersom morgondagen redan är så att säga fullbokad.

Nu hoppas jag bara att de höjer hastigheten automatiskt i morgon till den vanliga hastigheten utan att det ska krångla eller nått så att man ska behöva jaga rätt på supporterfolk halva dagen. Sen ska jag akta mig noga för att komma över den där 5 Gb gränsen som de har. Får komma ihåg att koppla ner uppkopplingen när jag inte använder den eftersom det tickar iväg lite Mb vare sig man använder datorn eller inte.

Men nog om det. Nu ska jag dricka dagens andra kopp kaffe och försöka vakna till lite. Det är fortfarande rätt så veligt i knoppen på mig måste jag erkänna. Men det ger sig väl efter ett tag kan jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback