Problem med x och GPS

Jag har mailat fram och tillbaka med före detta frun om den där delen till GPSen som är borta. Nå, jag vet att jag inte fått den för jag är rätt så säker på att jag skulle reagerat direkt när jag tog upp sakerna ur påsen. Men hon säger bara att hon inte har den och inte heller har någon användning (vad tusan nu det har med saker att göra) av den heller.

I sista mailet jag skickade så påpekade jag att det finns en rad andra saker som från början var mina och som jag tog med mig in i hemmet. Enkla saker som en wook, stekpanna, hårtork.

Nå. Då fick jag till svar " Ja, du har väl supit bort det som mkt annat i ditt liv". Tack för det. Nu är det mitt fel att hon slarvar bort saker och dessutom så måste hon vara otrevlig i brevet. Då kunde hon väl lika gärna hålla käft.

jag fattar inte vad som tagit åt henne. Visst var jag kanske lite dum i julas när jag berättade för henne vad andra sagt om henne som person när det blev känt att jag var ihop med henne. Men sen dess har hon blivit totalt tokig och inte blev det bättre av att hon träffat en karl.

Hon är inte längre den jag träffade, den saken är säker. Hon har blivit något totalt annan. Synd för det är en bra kvinna, innerst inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback