Så var det tänkt

Oj. Det blev ny dag. Sådär bara. Kaffet står och puttrar i köket och jag mår toppen och kanon. Mest kanon.

Jodå, efter mycket gny och gnäll så tvingade jag alla mina kilon på mopeden och körde den tröstlösa vägen in till La stada. Jag började med att hämta ut mina mediciner från apoteket. Så klart (varför trodde jag ens något annat) så hade ingen doktor skrivit ut några sömnmediciner till mig. Så klart, jag hade ju bara ringt 4 samtal på 3 dagar och inte fått nått vettigt svar så varför trodde jag ens att det skulle vara möjligt? Men jag fick de andra medicinerna utan mankemang i alla fall.

Sen styrde jag kosan mot tant mamma där till min förvåning min moster från Visingsö öppnade när jag plingade på. Det visade sig att moster och morbor var på en släktrunda innan de sticker till Australien i ett halvår. Min morbror kommer därifrån och de har tagit för vana att bo halva året i Sverige och halva i Australien nu när deras barn är utflugna. Min morbror arbetar som dykinstruktör och vad min moster gör vet jag banne mig inte. Men det verkar passa dem bra så varför inte?

I vilket fall som helst så var det trevligt att träffa dem. En ren lyckochans att de var hos tant mamma när jag dök in. När de gått så satt jag och tant mamma och pratade lite innan jag åkte iväg till Netonnet och köpte den där hårddisken jag malt på om i veckovis nu. Den plus en USB-hub och en optisk kabel till högtalararna. Sen åkte jag hem, pank men glad, snodde förbi affären och köpte nudlar och mjölk och sedan hade jag party när jag monterade hårddisk och kablar och donade och grejade.

Ja just det ja. Jag köpte några öl när jag ändå var på spenderarhumör. Inte många men tillräckligt för att få slappna av en stund. Så gott så gott. Men nu får det räcka på ett tag. Det är ju dags för provtagning och framförallt, jag orkar inte vara bakfull mer än en gång i månaden nu för tiden.

Sen har kvällen blivit natt som blev morgon. Så vi återvänder till början av texten, kaffet puttrar, jag mår bra och allt är fint i vår värld. Det enda är att jag måste ut i morgon för att köpa kattmat och cigg. Men det kan väl inte skada med lite frisk luft. Kan jag tro.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, läsa morgonavisen och sedan somna lycklig.

Tänkte jag.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Det räcker väl med att vara moster, behöver man göra nåt mer?! Själv är jag bara faster :D



Vad det en vanligt hårddisk eller extern? Hur stor?

Vad fick du ge för den och för USB-hubben?

Ska ju oxå inhandla framigenom.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback