Summa summaron

Nätet är så seeeegt så segt. Jag har försökt att logga in på min blogg i en evighet men det har bara inte gått. Men nu kom jag på en bakväg så då kunde jag äntligen logga in igen.

Nå, vad har hänt sedan senast? Några nya tokigheter och dumheter? Nope. Jag har levt ett liv i stillhelt. Jag har heller inga som helst planer på att ändra det heller. Nöjer mig så bra med att ligga och läsa och klappa katten på magen. Ångesten är hanterbar och livet liksom bara rullar på.

Men jag måste väl ut idag för att köpa cigg är jag rädd för. Annars hade jag nöjt mig med att ligga och ta det lugnt. Men det är väl bara bra att komma ut i friska luften och röra lite på sig kan jag tro. Det påstås ju så i alla fall. Jag tror att jag ska ta Gula faran och försöka leta upp den där gläntan bland annat. Nått ska man ju ha att göra menar jag.

Min kära äldsta son och hans ömma moder var ju på stormöte på vårdcentralen där bland annat en överläkare från psyk var med och det bestämdes att han omedelbart skulle sluta med Cipramilen eftersom han bara har en massa biverkningar av dem, vara utan medicin i två dagar och sedan börja med en annan sort som hans ömma moder inte kom igång namnet på när hon och jag talades vid. Det känns gott att de tar problemet på allvar och faktiskt tar tag i det innan det rinner iväg alldeles.

Nu ska jag nog ta en kopp kaffe till och sedan lägga mig och gå igenom dagens lokalblaska. Sen kanske man borde äta nått vettigt med. Det där med frukost ska ju vara så förbenat viktigt påstår de. Äh, jag får se om jag pallar att äta nått eller om ångesten sätter stopp för det. Det är ju allitd värt ett försök i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback