Vad klarar jag i dag då tro?

Uscha. Den här dagen blir nog inte mycket bättre än igår var. Jag fick börja dagen med lugnande eftersom jag fick en panikattack nästan så fort jag vaknat. Sen har det legat och puttrat i mig lite hur som helst så jag gick och lade mig för att sova några timmar till och det funkade ju.

Nu sitter jag och väntar på att mitt boendestöd ska komma på besök och jag får kämpa mot ångesten hela tiden. Det ligger en panikattack bakom varje buske så att säga.

Egentligen borde jag ha satt fart för länge sedan, har lite jag behöver få gjort, bland annat de där kopiorna på mitt intyg från Försäkringskassan som ska skickas in så jag får min ersättning från AFA. Sen borde jag ta mig till Apoteket för att beställa en av mina mediciner som börjar ta slut och som aldrig finns inne när jag ska ha den.

Frågan är bara vad jag pallar idag. Jag har ju inte ens fixat att ta mig till affären för att köpa mjölk och cigg, då är det ordentligt oroligt i själen. Men jag får göra som Nasse i Nalle Puh, samla mod.

Kommentarer
Postat av: gittan

Det måste vara hemskt att ha det så här!! Har du hjärtklappning när du vaknar eller vad är det som triggar igång paniken?

Har man aldrig diskuterat betablockerare för din puls eller det fungerar inte med dom andra medicinerna?

Det måste vara jobbigt när hjärtat bankar på hela tiden!!

2008-09-09 @ 13:28:04
Postat av: Miss Borderline

Har ringt å gnällt på F-kassan idag.....behöver för fan mitt retroaktiva bostadstillägg NU, helst igår.....NÖTTER!!

Hoppas inte du ska ha för mkt ångest idag iaf!

Postat av: anna

Jag vill fråga dig en sak, kan du mejla mig?

2008-09-09 @ 20:19:31
Postat av: WoB

Ja inte är det mysigt att få panikattacker. Men det finns en miljard olika saker som kan trigga igång det hela. Sen är jag ju allmänt uppsnurrad hela dygnet. Men som sagt, nu väntar jag på att de tar tag i min remiss till vårdenctralen för att udnersöka varför jag har sån snabb puls sen får man väl se vart det leder.



FK, hua vilken gigant. Man är aldrig så liten som när man är i kontakt med FK.

2008-09-10 @ 04:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback