Full fart II

Jesus syster. Vad jag har arbetat. VAD jag har arbetat. Tro mig när jag skriver att svetten rinner från mig. Här har det minsan blivit en faslig massa saker uträttade. Det har dammsugits, dammats, diskats, bäddats, plockats, donats, fixats och en hel del saker som det inte finns ord till. Jajamen. Jag har till och med, läs nog nu, decifinerat mina kuddar och min madrass. Jomen. Inte illa va.

Det var när jag städade sovrummet som det slog mig. Min kära livskamrat, Chip, katten, hade ju i sin förtvivlade ensamhet, när jag var i Svaneholm och roade mig, pinkat på min säng. Vart har jag inte listat ut än. Men någonstans så flyter en frän lukt upp när jag försöker sova. Jag har bytt allt som går att byta men likt förbannat. Men nu har jag minsan sprayat decifinering på allt och vips så lukar det gott igen.

Däremellan har jag sprungit omkring i lägenheten som en skållad råtta för att lista ut andra lortiga hörn och jag fann några stycken. Blan annat har det mellan springorna i mina element, som är av den gamla hederliga sorten med enorma element, samlats en massa smuts. Sagt och gjort så har jag gnott bort eländet. Nu är det banne mig svårt att hitta något skräp här i min längenhet. Om man inte räknar mig det vill säga och det gör ju en del. Men så får det vara. Ja flytt´ int´.

Nä. Nu är det bara badrummet kvar och sedan ska jag ducha och hoppa på bussen. Vad allt ska inte en liten askunge hitta på :-)

Kommentarer
Postat av: marizza

vadå svett ..

här sprutar det utan större ansträngning .

jag har inte städat eller sexat

så var kommer det ifrån .

jo stora grader på min altan .

sköt dig

kram marizza

2009-08-02 @ 12:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback