Dagen efter glöggen

Vissa dagar, som den innevarande, önskar man slippa ta tag i. Tanken finnes att man kanske skulle vända sig om i sängen och bara sova vidare. Men eftersom gårkvällen innebar en massa glögg sponsrad av kära mor så blev det som det ville med den där sömnen.

Hjärtat hammrar som galet i bröstet, framför ögonen flimmrar det och hela kroppen är fullt av vitt brus. Balansen är det si och så med och man tar låååååånga omvägar förbi dator och telefon eftersom man bara vet med sig att man har skrivit dumheter på nätet och ringt folk man inte känner med mobilen.

Men nu har jag överlevt de där första eviga timmarna och börjar känna mig riktigt trevlig till sinnes. Kanske skulle man öppna en öl och trivas lite? Nä, skoja bara. Nä, vatten och thé med maaaaaassssoooooorrrr med socker i får det bli. Det och en god bok och en av alla miljarder Elvis-julkskivor det finns. Sptoify är underbart. Totalt underbart.

Förresten, köp inte blossas årgångsglögg. Den med clementin. Den var inte god alls. Lite bitter liksom. Glögg ska vara sötsliskigt och smaka saft. Fast å andra sidan, du gör som du vill, du kanske tycker jättemycket om den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback