Efter man vaknat

Nu när jag varit så duktig och lade mig tidigt igår så borde jag ju belönas med att vara pigg och glad när jag vaknade. Kan man tycka. Men inte då. Trött och frusen och återigen trött. Kaffet rinner ner som det ska men jag blir inte piggare för det inte. Möjligen att jag fått lite hjärtklappning av de många kopparna med det är också det enda.

Men jag ger mig inte för en sådan liten sak inte. Nä, jag ska minsan sitta uppe i flera timmar till tänke jag. Titta på tv eller vad som helst så verkar vettigt så här på en söndag som dessutom är tredje advent och Lucia på en och samma gång.

Humöret är tämligen gott fast jag är trött. Det enda som retar mig är att bokstaven v inte vill hänga med på tangentbordet utan jag får hacka på den varje gång jag ska skriva den. Det plus att jag när jag tittade närmare på min mobil i morse upptäckte att jag skulle fått besök på kvällen/natten om jag inte hade sovit. Men, man kan inte få allt i världen och jag sov ju gott i alla fall.

Jag har märkt att jag sover mycket bättre nu sedan jag tog upp sängarna från källaren och inte längre sover på en madrass på golvet. Borde ju egentligen kanske inte komma som en överraskning men jag är trots det just glatt överraskad. Mitt sovrum har blivit så mysigt och sängen är så god att sova i att jag kan tänka mig att stanna där inne i flera veckor. Men det kan man ju inte.

Nä, nu är det lite frukost som gäller, medan Dean och Frank sjunger julsånger för mig.



Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja Herr C .. inte sova så förbaskat hårt när 2 st galanta hot foxies e på g till dig inte S

2009-12-14 @ 15:14:14
Postat av: WoB

Nope. Nu har jag lärt mig läxan och kommer hädanefter inte sova alls :-)

2009-12-14 @ 16:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback