En underbar dag

En bra dag. En riktigt jävla bra dag för att tala enkelt och folkligt. Dagen började med att jag spratt ur sängen som sagt, en riktig säng och inte ett gäng madrasser på golvet. Bara det var värt att vissla för.

Sen kom mina kära ättlingar och dagen blev ljus och vacker och precis som jag ville ha den. Det var inte det att vi gjorde något speciellt. Yngsta sonen tittade på lite inspelad Simpson och Family guy på datorn, dottern satt och slog i mina böcker om sjukdomar och kroppen och det elände som kan drabba den.

Sen tog vi en promenad till affären för att införskaffa potatis och fläskkotlett och lite annat. När vi kom fram till torget bröt vi alla ihop för det var "julmarknad " där. Hela jäkla Viskafors var där, det fanns två haltankade clowner och det såldes varma tofflor. Vi, vi slank in i affären, köpte det vi skulle och tog en omväg hem. Usch för folkligt liksom.

Sen gjorde vi mat ihop, skrattade en massa och åt. Vi åkte med bussen till ätteläggens hemväg, dottern åkte vidare med en kamrat och jag och yngsta sonen gick hem till min kära mor en stund där mor höll på att gå upp i atomer av glädje av att se sitt yngsta barnbarn.

Kort och gott. Sådana här dagar vill jag ha oftare. Och den enda som kan ordna det är jag så då för jag väl göra det.

Klar jag ska det. Det känns så gott i själen.

Jag kommer somna lyklig i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback