Men lite godis slinker alltid ner

Juldagen höll allt på att bli en katastrof. Jag vaknade av att jag mådde otroligt illa och magen gick i gång som en utombordare. Det gick rätt snabbt upp för mig att man nog ska ställa in maten mellan tagingarna. Det kan lätt bli lite körigt i magsystemet.

Så när mina barn kom var jag lite vackert vit i ansiktet och sprang mellan vardagsrummet och klosetten medan barnen blev allt längre i ansiktena och en tyst och dov stäming spred sig. När sedan jag och yngsta sonen skulle bege oss till affären för att köpa lite godis så stod det fel öppetider på närmaste affären när vi kollade upp det på nätet. Så det blev bussen till knalleland och vi som bara skulle vara borta några minuter försvann från familjens radar i en timma eller mer.

Men sen ordnade det hela upp sig allt som kvällen gick. Kvällen slutade med att jag och äldsta sonen satt och snattrade om politik, humor, krig, musik och klädsmak till sent på natten.

Så nu är jag på ett riktig gott humör, men förbaskat trött. Väldigt trött. Dessutom är jag rätt så rejält hungrig men jag vågar inte riktig ta chansen att äta allt för mycket. Magen ska man vara rädd om :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback