När pengarna rinner iväg

Ännu en sådan där dag. Jag är lite lagom låg och känner mig folkrädd. Inga pengar har jag på mobilen eller. Min sista hundralapp gick åt till att fylla på mitt tvättkort som vi har i det här bostadsbolaget. Det är ett kort du måste använda för att kunna tvätta eller torka din tvätt. Det är inga farliga summor det handlar om. 8 kronor tror jag en 40-tvätt går på.

Men nu har ju min kära livskamrat redan pissat ner alla mina kuddar, täcken och några lakan, så det får jag köra i 95 grader och det kosta 15 skr per gång. *Suck*. Nu måste jag komma ihåg att stänga dörren till sovrummet när jag inte är där. För om jag är därinne pinkar hon inte. Märkligt. I värsta fall, om hon hittar nya ställen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Att katter pinkar i sänger och på kläder och sånt är vist inte så ovanligt när de inte mår bra eller vill protestera mot något. Kanske är det de nya gardinerna och omöbleringen i sovrummet som hon retar sig på? Om jag bara visste.

I vilket fall. Jag tvättar och var tvungen att gå till bostadsbolagets kontor för att fylla på mitt kort. Men det var skönt med en promenad och ännu skönare när jag kom på att jag var precis i tid för att ta bussen tillbaka. Motions ska man vara försiktig med anser jag.

Nä, nu ska jag sitta i köket och stirra i taket en stund. Brukar funka.



Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback