Ännu en fredag

Goooood morgon. Säger bara tetracykliner. Det är grejor det. Fixar lungorna, sabbar magen. Så istället för att hosta så sitter jag på dass. Flytspackel liksom. Skulle jag hosta så föredrar jag att göra det på toan med annars vet ingen vad som händer :-)

Men, förutom det så mår jag prima. Som ny faktiskt. Tröttheten börjar ge sig den med. Det där med rökningen fixar jag sådär. Tyvärr hade jag en gammal, torr cigarr som låg ovanpå humidoren och jag kom på att jag kunde smula sönder tobaken och lägga den i min pipa och röka. Funkade sådär. Inte var det gott att dra halsbloss men till kaffet så var det underbart. Men, jag ska inte ge upp. Inte köpa några cigaretter i alla fall. Försöka duger och allt det där.

Men man blir vansinnigt vilsen när man ska sluta med en inrotad vana sådär. Jag går in i köket och kommer på att; "vad tusan ska jag här och göra"? Men som sagt. Till morgonkaffet var det otroligt svårt att stå emot suget. Så jag föll en smula.

Nu har jag varit vaken i ett dygn snart. Det börjar verka som om jag lever mitt liv i 24 timmars perioder. Vaken 24, sova 24. Helt jättemärkligt. Jag är inte ens trött. Så nu ska jag titta färdigt på Mumien III som jag tittat på från och till i en evighet känns det som. Jag har vansinningt svårt att koncentrera mig på en och samma sak en längre tid. Kanske skulle man ta upp de där medicinerna mot manodepressivitet ändå? Fan vet.

Tja. Idag ska jag försöka ta mig till affären i alla fall. Nu finns det ingen som helst mat hemma förutom den där gamla löken och några buljongtärningar. Det blir man inte mätt på. Kanske kan koka ihop nån sorts löksoppa visserligen men... Naaa.

Tja. I vilket fall som helst har jag äntligen hittat stället jag letat efter här i Viskafors. Ligger lite avsides men jag visste väl att det skulle finnas :-)


Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hahahahaha!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback