Expert på att sova

Jag skulle bara lägga lilla huvudet på kudden en stund och vila mina vackra melerade ögon och tänka vackra tankar. Vid 16-tiden igår. Sen vaknade jag vid 13 idag. Ärligt talat, det måste vara ett under att jag inte pinkar på mig när jag sover så länge. Kanske dags att bära blöja, bara för säkerhets skull :-)

Men, jag mår helt ok idag. En smula, gnutta hosta och lite rinn i kranen är det enda som stör mig. Men annars mår jag betydligt bättre än en sån som jag förtjänar. Men jag är fortfarande vansinnigt trött. Så jag ligger väl kvar i sängen och har det bra kan jag tro. Jag har lagt ner alla planer på att planera nått. För det blir ju ändå inte gjort. Jag har städat upp den värsta röran i lägenheten och jag har en hel påse pasta i skafferiet, en lök i kylen, snus så det räcker till i morgon och vad mer behöver en man?

La ni märke till att jag inte nämnde cigaretter? Nope. Inte en enda cigg i hemmet, inte heller någon tobak. Bara mina cigarrer, men det är ju liksom inte samma sak eftersom man ändå inte tar halsbloss med dem. Jajamen. Här ser ni killen som ska sluta röka, hade jag tänkt. Eller, inte lova för mycket nu WoB. Jag ska göra ett gott försök i alla fall. Än så länge går det helt ok. Fast det är ju inte så konstigt eftersom jag sover hela tiden. Men det var överdjävligt att dricka kaffe och inte ha nått att röka, så jag fuskade lite och rotade upp en fimp ur soporna och fick hela ett bloss. Men det är det enda.

Jag läser tidningarna och orkar inte engagerad mig i nått. Det är väl ett nog så gott bevis på att jag inte riktigt är i form än. Men som vanligt så verkar hela världen vara galen, tokig och totalt skvatt utom sig av vett. Fast det är väl så det ska vara kan jag tro.

När jag vaknade så gick jag ut i köket och vem stod inte på diskbänken och försökte dricka vatten ur kranen om inte lilla Chips, katten. Hon brukar inte hoppa upp på diskbänken så ofta, nästan aldrig faktiskt, så jag kastade genast ett getöga i hennes vattenskål och visst var den tom. Tur hon är smart den katten annars vet ingen hur det kunnat sluta. Men jag är lite orolig för henne för hon har börjar dricka så vansinnigt mycket plus att hon liksom inte är sig själv. Slö och sover nästan hela tiden. Fast, hon äter som en häst så det kanske inte är någon fara. Man tänker ju diabetes men jag får vänta lite och se om det blir värre. Kanske är hon med lite förkyld eller nått.

Nä, nu ska jag läsa lokalblaskan och sen koka lite av all den där pastan. Sen blir det väl kanske en dusch, det är dags att raka sig igen och sen så ligger jag säkert här framför datorn igen kan jag tro.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jösses! Ja jag känner mig som om jag skulle behöva sova så länge, men OM jag skulle göra det så skulle iaf jycken pissa på sig :O

Du behövde nog sova ut.....hålla på å städa å dona när man är så sjuk som du är va nog inte så bra. Själv sover jag skitdåligt.



Som sagt: Världen är SKVATT galen, man blir bara ledsen å trött av att läsa nyheterna :(



Ja du får väl hålla ett öga på missen (ja katten alltså höhö), min katt tyckte jag drack mkt ett tag men nu är det som vanligt igen.



Take it easy!

Postat av: Pernilla

Jag håller en tumme för dig ..kniiip... ang rökningen!!

2009-02-05 @ 17:56:12
URL: http://hjulias.blogspot.com
Postat av: Wob

Missen: "min katt tyckte jag drack mkt ett tag men nu är det som vanligt igen". Ja, när till och med katten tycker man dricker mycket då är det dags att sakta ner ;-)



Pernilla: Vart i heeeeeeela fridens namn har du hållt hus? Man kan ju inte bara försvinna sådär :-) Hoppas allt är väl med dig! Jodå. Jag kniper. Men kanske inte med käften. Men med... hm.. ja.. du vet.. antibiotika och magar funkar ju inte så bra ihop :-)

2009-02-06 @ 09:54:05
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Miss Borderline

Hahahahahahahaha ja jösses, tur att inte min farsa svenskläraren såg det syftningfelet :)



Jag har säkert gjort ett nytt nu hahaha!!

2009-02-06 @ 21:52:13
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Miss Borderline

syftningSfelet ska det ju va ;)

2009-02-06 @ 21:53:24
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback