Har det riktigt bra

Äntligen börjar jag få lite ordning på mitt kära hem. Jag har ägnat morgonen åt att städa upp i köket, bland annat städat spisen, lagt alla tidningar som låg i sovrummet i en påse och just nu vädrar jag ut hela lägenheten, vartenda fönster är på vid gavel och den sura doften av sjukdom erstätts av frisk och skön luft. Sen är det damma, dammsuga och moppa golven och slutligen bädda rent i sängen. Men det väntar jag lite med eftersom jag tror mina grannar vill ha lite lugn och ro så här på morgonkvisten.

Jag har även hunnit med att dricka en kopp kaffe. Så gudomligt gott. När jag väl är färdig med städningen så ska jag ta mig till apoteket för att hämta ut lite mediciner och sedan till affären för att handla lite. Men det känns helt ok idag att göra det. Jag har kommit på att jag ju kan ta bussen till apoteket, gå till affären och sedan hem. Då slipper jag gå så långt.

Nå, hur mår jag då? Faktiskt väldigt bra. Fortfarande en jäkla hosta men annars är det bara fina fisken med lilla WoB. För första gången på en månad eller nått sånt så är jag inte så där grining och tvär och sur och trött som jag varit. Jag har en vag misstanke om att den här infektionen har suttit i en hel del veckor utan att riktigt bryta ut. Så lite antibiotika var precis vad som behövdes. Jag känner mig helt enkelt mycket vitalare än jag gjort på länge. För när jag tänker på det så har jag ju haft nån sorts förkylning var och varannan vecka hela hösten om inte längre och var det inte förkylning så var det magsjuka, nått som jag aldrig får annars.

Sen måste jag in till stan i dag eller troligen i morgon för att låna de där pengarna av tant mamma. Jag har inte betalt hyran än och det är en massa andra räkningar som ligger med och jag har bara 500 kronor på fickan. Men en dag mer eller mindre. Som sagt, troligen så tar jag det där i morgon.

Nä, nu ska jag nog ta en kopp kaffe till och sedan ska jag titta färdigt på Mumien III som jag börjat titta på. Före det så tittade jag på National treasure II som jag började titta på i förra veckan men inte orkade koncentrera mig på.,

Så på det hela taget har jag det förbannat bra måste jag säga. Kanske orkar jag inte hela vägen med mina planer idag men då för det väl bli så då. En sak i taget liksom.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Skönt att höra att du är på bättringsvägen, kan tyvärr inte säga detsamma om mig.....å andra sidan har jag inte varit dålig lika länge som du.



Det här inlägget fick mig att komma ihåg att jag drömde att jag städade lägenheten och att det gick i ett nafs och jag tänkte: Varför har jag inte tagit tag i detta tidigare när det gick så lätt?!

Men som sagt, det var bara en dröm.....SÅ TACK för att du PÅMINDE mig, grrrrrrr.......

Ska detta räknas som ett äktenskapligt gräl ;)

Postat av: Wob

Ah. Va inte orolig. Du får säkert bli jätte jättesjuk du med om du bara sköter dina kort rätt :-)



Tja, äktenskapliga gräl är väl själva hörnstenen i ett förhållande så varför inte :-)

2009-02-06 @ 09:57:28
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback