Ta bort medborgarskapet för kriminella invandrare

"Sverige som invandrarland måste se sanningen i vitögat"

Det är fullkomligt underbart att leva i vårt land nu för tiden. Istället för att landet ska se sig självt i vitögat så ska man stirra sönder de som kommer hit.

Fullkomligt underbart. Vi lever verkligen i empatins tidevarv. Varför inte införa dödsstraff? Eller hugga av händerna på tjuvar? Kanske sticka ut ögonen på män som tittar på kvinnor?

Låt oss återgå till gamla testamentet. Snälla. vi behöver verkligen det.

Kommentarer
Postat av: Mike

Hahahaha så går det när man har en lättlurad befolkning och en kriminel regering

2009-02-18 @ 17:35:13
Postat av: Miss Borderline

Jepp, bra förslag ifrån dig där Wob tycker jag!!

Postat av: Wob

Yeps. Vi behöver verkligen bli mer höger i det här landet. I den här världen. Ok. Socialnationalisterna var väl inte helt snälla. Men de hade helt rätt. Mer straff, mer aga, mer motion, blondare kvinnor, större kukar på männen (synd att Hitler bara hade en boll men se vad han kunde göra med den). Nu snackar vi inte ens gamla testamentet. Vi snackar om boken innan den. Förresten, skit i böcker, bokstäver är till för intelektuella och de ska brinna. Både böcker och de som skrev dem.



Fan när jag tänker på det. Bomba världen. Vad var man och kvinna behöver är lite dynamit i arslet så slutar de ljuga om att de är sjuka eller arbetslösa och börjar göra nån jävla nytta. Atombomb. Rakt i världens arsle. Så slipper vi alla de där blattarna, kvinnorna och svaga jävla typerna så att vi andra kan leva ett anständigt liv.

2009-02-22 @ 17:47:10
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback